» Min bebiis

Som jag skrivit i ett annat inlägg så ska jag ju få en Chihuahua i födelsedags present av min mami ♥ :)
Men jag vill absolut inte ha en chihuahua för att behandla den som en leksak, ha den i en "handväska" eller bara för att klä på den en massa söta saker. Sånt är jag helt emot. Utan jag har alltid velat ha en chihuahua, ända sen jag var liten just för att de är så underbara små hundar. De är fulla av energi och kärlek. Sötisen kommer att bli min vän i flera flera år. Jag vet att det kommer ta mycket av min tid och att det kommer att vara krävande. Jag kommer få springa ut och in med den hela tiden ,bli väckt på nätterna och tillbringa mycket/all min tid till henne osv, men det är de så värt. Jag men även min mamma kommer även lägga en massa pengar på henne (valpen, försäkring,vaccinationer,tillbehör osv).
 
Hon föddes dagen innan nyår alltså 30 December 2013 så hon är alltså 14 dagar nu och hon bara växer och växer för varje dag. Hon öppnade ögonen för första gången i förrgår. Längtar och längtar tills hon kommer hem ♥
 
Första bilden så va hon 4 dagar gammal, min kompis la henne på sin telefon. De andra bilderna togs igår och då var hon 13 dagar.
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo