» Summertime

Heej allihopa! Idag vaknade jag runt kl 9 och sedan satte jag mig i en buss kl 11 och åkte två timmar tills ja va hemma i sthlm. Frida kom hem till mig typ 1 minut efter att jag kommit hem. Jag bytte om och vi åt lunch. Sedan drog vi till stranden och sola och bada. Runt 19 tiden drog vi från stranden. När jag kom hem bytte jag om igen och sedan gick jag ut och sprang i en timme. Och ja jag dog. De va så jävla varmt men det va ändå skönt. När jag kom hem färga jag håret och sedan tog en dusch. Så nu ligger jag i sängen. Uppdaterar er imorgon om morgon dagens roliga planer :) puss/J

» It's a good day

Heej allihopa. har varit på stranden och klipporna hela dagen och kom precis hem. Berättar mer om dagen senare för att nu så ska jag ut och springa. ska ta tag i träningen nu för har inte gjort det på några månader. så hör av mig senare ikväll och berättar om dagen. Stay tuned! pusspuss/ J» Because i'm gonna rock your world

God morgon allihopa! Varit vaken några timmar nu. Somnade rätt tidigt igår pågrund av min huvudvärk. Har bara legat i sängen hela morgonen och kollat på film . Snart ska ja äta amerikanska pannkakor, cicci står och gör.
Vi fick även hem min fina klänning från nelly. Den va skiiiit fin IRL men den satt lite konstigt så vi ska skicka tillbaka den och hinner inte beställa nån ny så blir att akutköpa någon i veckan.. Men vet en ganska fin ifall den finns kvar. :)
Idag vet jag inte vad jag ska göra, antagligen bara vara hemma och imorgon blir det att åka tillbaka till stockholm och på Måndag är jag ju ledig för då ska jag göra naglar. Har bara två skoldagar kvaaar! Fett skönt alltså.
Kolla vad jag hitta för gammal bild nyss, en gammal bild på mig och Arre för över ett år sen år 2012 på vintern.