» Fredag

Heej allihopa! Idag träffade jag Laila,
vi köpte lite saker och satte oss och chillade med vp.
Gick hem tidigt idag för att fixa min mammas hår, jag slingade de. Tog ca 3 timmar om inte mera.
 
Nu så tänkte jag kolla på film eller börja kolla på en ny serie. Har kollat klart på hela 90210 och det känns så jävla tomt :( vill inte att det ska vara slut vill att en säsong 6 ska komma... Menmen. Imorgon blir det att träffa Jenny. Vi får se vad vi hittar på.  Vill gå till stranden ifall det är fint väder. NEj men nu allihopa så ska jag kolla på film.
Hur har eran dag varit ?
Puss/J
 

» ♡♡♡

In the end,
we only regret the chances we didn't take,
the relationships we thought we didn't want
and the decisions we waited too long to make..
 
 

» Dreams are like stars, you may never touch them, but if you follow them, they will lead you to your destiny

Hej allihopa, min data har knasat lite så har inte pallat blogga. Men iallafall dehär dagarna har jag sovit hos jenny vi var i spånga med massa folk osv och de slutade med att jag skulle sova hos henne. Påvägen hem märkte vi att vi missat sista bussen som skulle gå så vi fick gå hela vägen hem till henne och sen vi skulle vara smarta o ta en genväg med det slutade med att det bara tog längre tid och vi va helt lost och visste inte vart vi var. HAHA men vi hade kul påvägen ändå och hittade fram tillslut.
 
Igår träffade jag Arre vi tog en lunch inne i stan och efter det åkte vi till Fittja till hennes trafikskola. Efter det så träffade vi hennes farbror och kusin och åkte till hornstull och åt middag. Idag träffade jag och Arre Laila och vi gjorde inte så mycket utan det var en rätt chill dag. Puss/J
 
Bjuder på ganska gammal bild på Arre & Mig från klassresan, båda lite slitna sådär.
 
 

» Outfit

Dagens outfit, drar förmodligen ut snart så uppdaterar er om kvällen senare. Puss/J

Leggings- Gina/Linne- Lindex/Cardigan- Gina/Väska- H&M
 

» Long time no see.

Heej allihopa! Vet att jag inte har bloggat på jätte länge... på över 1 månad. Typ rekord för mig. Nej men min data har varit fuckad och sådära och jag har inte orkat mobilblogga för att det är så jävla tråkigt. But now i'm back on track!
 
Ni undrar säkert vad jag har gjort under den här långa perioden då jag inte har bloggat, am i right?
Jag hade bal,avslutningsmiddag med klassen på Fridays i stureplan och dagen efter var det avslutning. Hela klassen bara grät och grät på avsluningen det var helt sjukt haha. Men annars nu på sommarlovet har jag bara varit med vänner, vart på stranden, chillat galet, vari ganska mycket i norrtälje hos pappa där vi har kört min moppe och träffat massa boys och haft kul bara och så har jag såklart shoppat en massa  :)
Ska försöka ta tag i bloggningen nu. Bjuder på några bilder.