» ' when nothing goes right. go left.

shooo ska svara på en komentar vilken hussein ja mena det e en kille i husbÿ.
iaf hur mår ni gott folk ja mår väl prima . idag skola som vanliigt men ovanliga lektioner
vi e typ fyra i klassen som har normala lektioner alla andra ska nämligen uppträda imon så hoppas d blir kul för dom .!!
men måste ba skriva en sak tro nt ja syftar på en enda människa men måste ba skriva.


Vad äär grejjeeen med ungdomars jävla tänkande.ja ska inte sitta och leka perfekt jae själv ungdom och gör själv misstag . men bokstavligen vad fuck e vårt problem !vad e det här om du har hundra vänner i skolan due ''coolast'' om du har en enda vän för du kanske nt pallar me vänskap för d plugget du satsar på så eru en ''tönt'' . seriöst vad fuck e vårt problem och ja bryr mej inte ja måste få ut ilskan uur mej ! folk leeeeker för mycket allanballan kan ni fucking inte vara som ni är med er familj , självklart innte men att vissa kan va sååå ooomoogna det där e bara skratt retande !och grejjen e varför måste vi ungdomar va så ''cooooola'' nu för tiden ?! jani har ni inte själva märkt kära läsare . okej varje skola har en bitch en maffia men grejjen e varför inte bara respektera folk o deras liv ? varför vara en prislapp som sitter o komenterar ..

förlååååååt för allt hat men d ba sååååå omoget av oss människor att se världen som ett hot . människa du lever bara en gång ta inte nåt för givet./A
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo